De ce ia pastile Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”? Boala incurabilă de care suferă + diagnosticul crunt dat de medici
Chef Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” suferă de o boală incurabilă! Ce diagnostic crunt a primit de la medici.
Florin Dumitrescu, în vârstă de 34 de ani, se luptă cu o afecțiune cronică pe care va trebui să o târască după el întreaga viață. Juratul de la Chefi la cuțite a fost diagnosticat cu gastrită, o boală care îi afectează stomacul și care a început să-l deranjeze încă de la vârsta de 16 ani.
Chef Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” suferă de o boală incurabilă!
„Eu, la 16 ani, nu mâncam. Aveam 61–62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”, a declarat Florin Dumitrescu la podcast-ul lui George Buhnici.
Ce diagnostic crunt a primit de la medici
Chef-ul a mai adăugat că are probleme cu genunchii şi spatele, din cauza exceselor din trecut. „Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese, chiar și sportul în exces se plătește. Eu până la 14 ani am fost sportiv de performanță. Și, crede-mă, am avut niște probleme foarte mari din cauza asta. Pentru că mi-am turat corpul atât de mult încât am descoperit probleme. Am făcut polo, am fost portar la polo și am genunchii pilaf, pilaf de la antrenament, pentru că portarul trebuie să lucreze picioarele în apă. Noi în apă aveam bordură de beton pe care trebuia să o ținem deasupra capului 30 de secunde în serie, un minut pauză, iar 30 de secunde. Și, da, am probleme cu genunchii, picioarele, spatele”.
Florin Dumitrescu a povestit cum l-a impactat succesul
Florin Dumitrescu a fost primul invitat al vloggerului Otravă în debutul podcastului „Urban Flex”. Proiect în cadrul ZUnivers, prima rețea adevărată de conținut de podcasturi din România.
Binecunoscutul chef și-a spus povestea cu sinceritate. A scos la lumină lucruri mai puțin cunoscute despre el. A dezvăluit cum era perceput înainte să devina Chef, dar și ce impact au avut anii de filmat asupra business-ului său.
„Un prim invitat cu gust și savoare, care ne plimbă prin cele mai renumite localuri bucureștene.”, așa și-a introdus Otravă primul invitat.
De asemenea, Florin Dumitrescu a dezvăluit care sunt locurile care plasează Bucureștiul în lista celor mai cool destinații din punct de vedere gastronomic, pentru dish-urile servite. O ediție cu sare și piper care merită să fie urmărită de la lingură la furculiță. Citește tot articolul aici.